asta a fost ultima zi de vacanta

Si uite-asa a trecut ultima vacanta adevarata a noastra. acum a 12-a… chin… bac, absolvire… munca si multe orizonturi ni se deschid. de-acum vom privi viitorul ca reflexia intr-o oglinda a trecutului… timpul va trece si mai repede, din ce in ce mai repede, dupa care isi va atinge apogeul si va incetini. in fine, sa nu ne gandim deja la batranete, abia daca ne-am trait copilaria; unii din noi inca o mai traim. da, pana ajungem majori, si incepem incet, incet sa ne ridicam pe propriile picioare.

Sunt curioasa prin ce ochi vom vedea si anul asta scoala. Sunt curioasa daca a fost ultima vacanta fara griji. Sunt curioasa daca a fost ultima vacanta in care am fost cu totii… cel putin astia care am mai ramas. nu are niciun sens ce vorbesc. nu stiu, mi-e frica de vara viitoare, cand ne vom spune cu totii la revedere si ne vom indrepta fiecare catre o lume noua.

Mi-e deja dor de noi, dor de noi toti, impreuna, nedespartiti. mi-e dor de orele fara griji cand scriam cantece si aruncam cu biletele de la unii la altii. mi-e dor de orele cand enervam profii pana urlau la noi si tot nu ne potoleam. mi-e dor de orele noastre chiulite si cat stres ne-au cauzat. mi-e dor de nervii de la mijlocul anului. mi-e dor de frica de tpe, de frica de bac, bacul oral, notele, suspansul, plansetele, zambetele, stresul… mi-e dor de anul trecut. mi-e dor de noi.

Asta a fost ultima zi de vacanta.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ecole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s